Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.3.2022 alkaen

Seuraavat tilaus-ja toimitusehdot koskevat Muuvi Training Oy (2997411-6 ) verkkokauppaa.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palvelutuotteita myy Muuvi Training Oy, y-tunnus 2997411-6. Tuotteiden hinnat sisältävat arvonlisäveron joko 10 % tai 24 % riippuen palvelutuotteen sisällöstä.

Verkkokaupan palveluita myydään 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle Suomeen.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä tilaus- ja toimitusehdot eivät rajoita Kuluttajan pakottavaan lainsäädäntöön perustuvia oikeuksia.

Toimitus

Oston jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ja ohjeet kursseille osallistumiseen sekä tarvittavat linkit. Tarkista myös sähköpostisi roskaposti- ja tarjouskansio, joskus viestit saattavat ohjautua sinne.

Muuvi Training Oy ei vastaa mahdollisista jakelussa esiintyvistä teknisistä ongelmista eikä niiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Muuvi Training Oy tekee parhaansa sen eteen, että live-lähetykset sujuvat moitteettomasti.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Muuvi Training Oy.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla; ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred. Käyttäessäsi näitä maksutapoja, ole yhteydessä meihin niin saat tarvittavat lisäohjeett.

Ylivoimainen este

Muuvi Training Oy ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Muuvi Training Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Muuvi Training Oyy:n ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon tilaushetkellä ja jonka seurauksia ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.