Muuvin livetreenit – Tilaa valmentaja kotiin tai kuntosalille!

120.00 

Tilaa Muuvin valmentaja kotiin tai kuntosalille! Yhden treenin kesto 1-2 tuntia.

Kuvaus

HUOM. Muuvi Training Oy sijaitsee Karttulassa n.40km Kuopion keskustasta. Livetreenit voit tilata vain Pohjois-Savon alueelle. Mikäli asut muualla ja olet silti kiinnostunut, otathan meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä. 

Tämä palvelu sopii sinulle, jos esimerkiksi tahdot tarkistaa turvalliset ja oikein suoritetut tekniikat kuntosalilla.

Voit tilata meidät myös ohjaamaan sinun tarpeisiisi yksilöidyt treenit vaikkapa kotiympäristössä! Kotitreeneissä voimme hyödyntää kotoasi löytyviä välineitä tai vaikkapa huonekaluja, jotta saat varmasti tehokkaan treenin!

KENELLE PALVELU SOPII:

-LAPSET

Onko lapsellasi jokin liikuntaan liittyvä ongelma tai tahdot kehittää lapsesi liikkumistaitoja ammattilaisen ohjauksessa. Muuvin kanssa liikkuminen on aina hauskaa ja kehittävää!

-AIKUISET

Tahdotko saada vinkkejä kuntosaliharjoitteluun tai tarkastaa tekniikoidesi oikeat suoritustavat? Inhoatko kuntosaliharjoittelua ja tahdot valmentajan ohjaamaan sinulle muuta liikuntaa kotona tai urheilukentällä? Tahdotko ottaa yksityistunteja harjoitellaksesi itsepuolustusta? Muuvin kautta voit tilata valmentajan auttamaan sinua!

-ELÄKELÄISET

Tahdotko tilata ikääntyneille vanhemmillesi säännöllisen valmentajan, joka osaa liikuttaa vanhempaasi turvallisesti? Oletko itse jo ikääntynyt, mutta kaipaisit treenikaveria, joka osaa neuvoa ja tsempata sinua liikuntaan liittyvissä asioissa? Muuvi auttaa sinua mielellään!

 

Kun olet tehnyt tilauksen, otamme sinuun yhteyttä kahden vuorokauden sisällä tilauksesta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muuvin livetreenit – Tilaa valmentaja kotiin tai kuntosalille!”